MillandJoy „Tejes ízkaland” nyereményjáték

Gyakori kérdések

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj legalább 1 db MillandJoy terméket. Első körben regisztráld magad a játék weboldalán a ’REGISZTRÁCIÓ’ menüpont alatt a neved, e-mail címed (ez lesz a felhasználóneved), mobiltelefonszámod és jelszavad megadásával és hozd létre személyes fiókodat, majd az e-mail címedre kapott link segítségével aktiváld a fiókod. Erre azért van szükség, hogy a játék ideje alatt akár több blokkot is fel tudj tölteni ugyanabba a fiókba. Ezt követően lépj be az oldalra (BELÉPÉS gomb) majd a „BEKÜLDÉS” menüpont alatt add meg a vásárlást igazoló blokk adatait*.

Csak egyszer kell regisztrálnod, az első blokk feltöltése előtt. A fiókodban a továbbiakban gyűjtheted a Játék ideje alatt a pályázatokat. Egy termék egy Pályázatnak felel meg, amivel már indulhatsz az adott havi sorsoláson és további termékek megvásárlásával ill. beküldésével az adott hónapban növelheted nyerési esélyeidet. Minimum 3 db termék megvásárlásával és a vásárlást igazoló blokk vagy blokkok feltöltésével részt veszel a fődíj, azaz a nyereményautó sorsolásán. Ez utóbbi esetben a 3 db terméket nem feltétlen kell egyszerre egy blokkon megvásárolnod, azokat akár különböző időpontokban, egyenként, vagy akár többesével is beküldheted, mert a pályázatokat a fiókodban összesítjük.

*A vásárlást igazoló blokk AP és NAV ellenőrző kódja, a vásárlás dátuma, a vásárolt MillandJoy termékek db száma.

A Pályázatbeküldés eredményéről képernyőüzenetben értesítünk.

 

Ki vehet részt a nyereményjátékban?

Játékos lehet: valamennyi magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött nagykorú, természetes személy.

Kivéve: a Szervező, a Játékban résztvevő áruházak, valamint a Lebonyolító alkalmazottai és azok a Ptk. 8.1.§ (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói. Korlátozottan cselekvőképes nyertes esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek.

 

Mely termékek vesznek részt a nyereményjátékban?

A Játékban minden Magyarországon kereskedelmi forgalomban megvásárolt 20 vagy 50 db-os MillandJoy (rágótabletta édesítőszerrel tejcukor lebontó (laktáz) enzim tartalmú speciális — gyógyászati célra szánt — tápszer laktáz enzim hiányos egyének részére) termék részt vesz.

Keresd a termékeket a DM, ROSSMANN üzletekben és a patikákban!

A résztvevő termékekről tájékozódhat a Játékszabályban vagy tekintse meg itt

 

Ugyanazt a vásárlást igazoló blokk adatait egynél többször is feltölthetem?

Nem, egy vásárlást igazoló blokk adatait kizárólag egyszer lehet csak feltölteni. Amennyiben egy blokkon több termék szerepel, úgy az több pályázatnak minősül, de ebben az esetben is csak egyszer kell megadnod a blokk adatait.

 

Egy blokkon több termék is szerepelhet?

Igen. Amennyiben több terméket vásároltál egyszerre, egy blokkon, úgy a blokk adatainak a feltöltésekor meg kell adnod azt is, hogy hány darab MillandJoy terméket vásároltál és akkor mi azt a feldolgozás során a darabszámmal megegyező számú Pályázatként vesszük figyelembe és az adott havi sorsolásban ennyiszeres nyerési eséllyel veszel részt. A fődíj sorsolásnál pedig annyiszor növelheted nyerési esélyeidet, ahányszor 3 db pályázatot küldtél be a játék teljes időszaka alatt, akár egyszerre, akár egyesével vagy többesével egymástól eltérő időpontokban összegyűjtve.

 

Maximum hány Pályázatot küldhetek be?

Egy adott játékhónapban összesen maximum 6 Pályázatot küldhetsz be, tehát 6 db termék megvásárlásával indulhatsz a havi nyereményekért, míg a fődíjra a Játék teljes időszaka alatt maximum 6*3 db termék megvásárlásával, azaz 6*3 db Pályázattal vehetsz részt. Egy blokkról egy játékhónapban maximum 6 db termékkel pályázhatsz még akkor is, ha azon több mint 6 db termék szerepel. Minden egyes blokk feltöltése előtt be kell lépned a Játék honlapján a fiókodba.

A játékszabály vonatkozó része szerint a fődíj sorsolásán minden olyan Játékos részt vesz, aki a Játék ideje alatt legalább 3 terméket vásárol. A 3 termék megvásárlása egy pályázatnak minősül attól függetlenül, hogy azokat a Játék ideje alatt egyszerre, vagy eltérő időpontban vásárolta meg. Az egy pályázathoz szükséges 3 termék számításánál nem kerülnek figyelembevételre azok a termékek, amelyek vásárlására tekintettel a Játékos a korábbi sorsolások során már nyereményben részesült. Amennyiben az egy Játékos által vásárolt – korábbi sorsolások során nyereményt nem nyert – termékek száma eléri a 6, 9, 12, 15, maximum 18 darabot, úgy a Játékos nyerési esélye növekszik. Ezekben az esetekben a fődíj sorsolásán az előbbiek szerint a Játékos 2-, 3-, 4-, 5-, maximum 6-szoros nyerési eséllyel vesz részt.

 

Számlára történő vásárlással, gyűjtőblokkal vagy internetes vásárlással részt vehetek-e a Játékban?

Nem. Gyűjtőblokkal, azaz olyan blokkal, amelyen nem szerepelnek a megvásárolt termékek megnevezései és számlás vásárlásokkal, beleértve az internetes vásárlást is, nem lehet pályázni.

 

Meg kell-e őriznem a vásárlást igazoló blokkot?

Igen, a vásárlást igazoló blokk/nyugta eredeti példányát 2016. március 28-ig meg kell őrizned, mert nyertesség esetén az eredeti blokk vagy annak teljes terjedelmében olvasható másolatának az elküldése szükséges postán vagy emailen az első értesítést követő 10 napon belül a neved és postázási címed megadásával egyidejűleg (postai cím: A4C Marketing Kft. 1461 Budapest, PF. 71., e-mail cím: millandjoy@a4c.hu).

 

Mettől meddig játszhatok ezen a Játékon?

A Játék 2015. december 01., 00 óra és 2016. február 29., 24 óra között tart, a vásárlásoknak és a pályázat beküldésének is ebben az időtartamban kell megtörténniük.

A Pályázatok beérkezési időszaka:

 1. játékhónap: 2015.12.01. 0 órától – 2015.12.31. 24 óráig
 2. játékhónap: 2016.01.01. 0 órától – 2016.01.31. 24 óráig
 3. játékhónap: 2016.02.01. 0 órától – 2016.02.29. 24 óráig

Az ezen időszak előtt és után beérkezett Pályázatokat érvénytelennek tekintjük.

 

Mikor lesznek a sorsolások?

A gépi sorsolásokra az A4C Marketing székhelyén, (1092 Budapest, Bakáts tér 2, bejárat a Bakáts u. 5-7 felől). közjegyző előtt, nyilvánosan kerül sor.

Havi nyeremények sorsolás időpontjai:

 1. játékhónap: 2016.01.07. 13 óra
 2. játékhónap: 2016. 02.04. 13 óra
 3. játékhónap: 2016. 03.03. 13 óra

Fődíjsorsolás időpontja: 2016. 03.03., melyre a 3. játékhónap sorsolását követően kerül sor.

 

Miszerint veszek részt az adott havi sorsoláson? A vásárlás időpontja vagy a pályázat beküldési időpontja számít?

Pályázatodat a Játék időszaka alatt bármikor beküldheted függetlenül attól, hogy melyik játékhónapban is történt meg a vásárlás. A Pályázat beérkezésének időpontjaként a Játék szervere által jelzett időpont a mérvadó és eszerint veszel részt az adott havi nyeremény sorsoláson.

 

Milyen nyereményeket nyerhetek meg?

1. Játékhónap nyeremények:

 • 1 db Sencor STM 3011GR konyhai robotgép
 • 5 db TREVI/TREVIDEA Frull ’ UP PR101 turmixgép
 • 10 db Rozsdamentes acél tortaszeletelő (dobozban)  +  1 db 50 szemes és 1 db 20 szemes MillandJoy termék

2. Játékhónap nyeremények:

 • 1 db Krups KP1101 Nescafé Dolce Gusto Oblo kapszulás kávéfőző
 • 5 db Papp Emese: Porcukor és Habverő / Sütemények kezdőknek és haladóknak c. szakácskönyv +  1 db 50 szemes és 1 db 20 szemes MillandJoy termék
 • 10 db Orbit sajtvágó készlet : fa tálcával, beépített üveg felülettel, alatta 3 db sajtvágó kés és villa

3. Játékhónap nyeremények:

 • 1 db Sencor SHB4362 GR botmixer szett
 • 5 db Russell Hobbs KITCHEN COLLECTION kézi mixer 19420-56
 • 10 db reggeliző szett:  10 db kerámia müzlistál és 1 db tányér (Butlers) + 1 db 50 szemes és 1 db 20 szemes MillandJoy termék

 Fődíj: 1 db új Nissan Pulsar 1.5 dCi (fehér alapszín, Acenta felszereltség, Nissan Connect rendszerrel, Sport csomaggal és Komfort csomaggal)

 

Hogyan tudom meg, hogy nyertem-e?

A sorsolást követően a nyertes Játékosokat e-mailen értesítjük, összesen 2 alkalommal. A blokk beérkezési határidejének lejártakor a nyertest még egy alkalommal megpróbáljuk elérni telefonon, és csak ezután kerül a tartaléknyertes értesítésre. A Játék weboldalán a nyerteseket a sorsolást követően, a Pályázat validálása után tesszük közzé.

 

Mennyi nyereményt nyerhetek?

Több Pályázatot is beküldhetsz, de az adott havi sorsolás alkalmával összesen csak egy nyereményt nyerhetsz. Ha egy pályázattal már nyertél, akkor ugyanazzal a továbbiakban már nem vehetsz részt a sorsolás(ok)on. Ugyanazon e-mail címet és/vagy egyforma mobiltelefonszámot használó Pályázó egy Játékosnak számít.

A Játékban olyan e-mail címet és telefonszámot kell használnod, illetve megadnod, amin a Játék ideje alatt értesíthető leszel a nyertességről és a nyeremény átvétele érdekében szükséges további teendőidről. Ezen felelősség a Tiéd, az ebből fakadó problémákért minket semmilyen felelősség nem terhel.

A nyeremények készpénzre át nem válthatók és nem is átruházhatóak.

 

A nyeremény után kell-e adót fizetnem?

Nem, a nyereményekkel kapcsolatos bármely esetlegesen felmerülő egyéb adó és járulék megfizetését mi vállaljuk.

 

Szerettem volna feltölteni a vásárlást igazoló blokkomat, de azt írta a rendszer, hogy ezt a blokkot már felhasználtam.

Egy blokk adataival csak egyszer tudsz pályázni. Amennyiben az adott blokk azonosító adatait már tartalmazza az adatbázis, ismételt feltöltésre már nincs lehetőség.

 

Szerettem volna feltölteni a vásárlást igazoló blokkot, de azt írta a rendszer, hogy ezt a blokkot már más felhasználta! Mit tegyek?

Küld el nekünk a vásárlást igazoló blokk olvasható másolatát, hogy ki tudjuk vizsgálni az esetet. Az e-mailt erre a címre küldheted: millandjoy@a4c.hu.

 

A nyereményjátékkal kapcsolatos további információért kérjük, küldj e-mail üzenetet a millandjoy@a4c.hu címre, vagy olvasd el a részletes Játékszabályt.